Skip to content
Loading...

Micro haarpigmentatie behandelingen

Micro haarpigmentatie is in verschillende situaties een geschikte oplossing. Bij ons kunt u dan ook terecht voor verschillende behandelingen.

Shaven look

Bij een shaven look zijn haarstoppels te zien in de vorm van een mooie haarlijn. Doordat wij gebruik maken van de beste inkten, technieken en materialen is dit niet met het blote oog te onderscheiden van echte haarstoppels.

Optische haardichtheid

Deze behandeling wordt gebruikt om het haar optisch voller te laten lijken. Doordat de hoofdhuid met pigment puntjes wordt bedekt krijgt uw haardos namelijk een vollere uitstraling.

Litteken camouflage

Na haartransplantatie kan het zijn dat er littekens of kale plekken voorkomen. Micro haarpigmentatie kan in deze situatie de littekens camoufleren en de dichtheid opvullen. Natuurlijk kan dit ook bij littekens veroorzaakt door een ongeluk of operatie.

Alopecia

Micro haarpigmentatie bij alopecia areata of alopecia kan helpen om de kale plekken te camoufleren. De kleine pigmentpuntjes die in de bovenste hoofdhuidlaag aangebracht worden zijn niet te onderscheiden van de echte haarstoppels.

Elke behandeling is op maat afhankelijk van de persoonlijke situatie. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Het stappenplan

Vanaf het adviesgesprek tot het zetten van de puntjes op de i.

1

30 minuten

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, dan bespreken we de mogelijkheden in jouw situatie.

2

2 – 4 uur

In de eerste sessie starten wij met het tekenen van de haarlijn en het leggen van de basis van gerepliceerde haarfollikels.

3

3 – 4 uur

Vanaf de tweede sessie voegen wij een extra laag van dichtheid toe. Zo creƫren we een vollere look van kort geschoren haar.

4

1-4 uur

De derde sessie zorgt voor een 3D effect en zo leveren wij jou een bom feelgood met een top eindresultaat.

Pigmenten

De pigmenten zijn biologisch afbreekbaar, veilig in gebruik en Europees goedgekeurd. Ze verkleuren niet en gedurende drie tot vijf jaar blijft uw haarpigmentatie in goede conditie bij juiste opvolging van onze instructies. Daarna zal de huid als vanouds uitzien omdat de pigmenten heel fijn en niet diep wordt ingebracht.